Bästa storage för boende i Uppsala

25 oktober 2020
william eriksson

Om man söker en förvaring till sitt bohag så finns det en hel del att välja bland. Vissa lägenheter brukar ha förråd i källare eller på vinden som man kan hyra. Eller som ingår när man hyr en lägenhet. Men det är inte alltid som det finns. Eller så kanske man behöver mer yta än vad som är tillgängligt.

Storage i Uppsala är en möjlighet för den som önskar mer yta än vad som finns i bostaden, eller på företaget. Men det är inte bara storleken på lagringsyta som man behöver bestämma sig för. Utan även vilken typ av lagring som man behöver. 

 

Pallplats eller låst förråd

Som företag kan man ibland behöva en förvaring för en eller flera pallar. Det kan vara att man har en liten butik och inte har plats med varorna som levererats. Eller så kanske det är något som man endast använder under vissa säsonger. Och på det viset kan det bli att man väljer att packa allt på en eller flera pallar för förvaring. 

 

 

Vill man inte packa på pallar, eller vill man ha sitt eget utrymme, så kan man istället välja ett låst förråd. I det fallet är det bara man själv som kan komma in i förrådet. Antingen genom användning av en nyckel eller en kod. 

 

Storlekar och lagringstyp

När konceptet med hyra av externa förråd kom så var det ofta stora magasin med mängder av förråd sida vid sida. Allt var inomhus med uppvärmning, brandlarm med mera. Och den varianten är fortfarande den vanligaste inom lagring. 

Men numera har man även upptäckt en lagring där man hyr en verktygscontainer. En slags lagring som är betydligt billigare. Containern har ingen uppvärmning eller brandsäkring. Men eftersom man har en god ventilation så är det ändå ingen fara. Det går utmärkt att förvara möbler, kläder och annat känsligt.