Handla enkelt de snyggaste tapeter

28 november 2020
william eriksson

Visst är det kul att kunna visa upp något nytt när man har sina vänner på besök. Det är alltid roligt att kunna imponera. Så varför inte tänka nytt och hitta inspiration bland hundratals olika fototapeter och bilder för alla utrymmen. Oavsett om man gillar vackra konstverk, utsikt över gröna nejder eller rovdjur som lurar i djungeln finns det en fotovägg för alla.

Det bästa är att man inte ens behöver lämna huset för att handla tapeter. Det enda som krävs är några klick på datorn och så är det klart. 

 

Fototapet till vardagsrummet

Här finns det oändliga möjligheter. Genom att skapa atmosfär med fototapet och sedan lägga till möbler och annan dekor kan man förändra allt. En tapet med bilden på en timmervägg tar hemmet till skogarna i Kanada. Tillsammans med en öppen spis, oavsett om den är riktig eller inte, blir känslan så äkta. Att på ena väggen ha ett fönster ut mot ändlösa skogar gör rummet extra unikt. 

Om man älskar storstäder kan man sätta upp en fototapet som visar utsikten från en penthouse lägenhet. Så äkta är känsla att man vill gå ut på balkongen och njuta av de ljumma kvällsvindarna.

 

 

Mörk källare ett minne blott

Ett allrum i källaren kan vara lite mörkt och murrigt om det inte finns några fönster. Man sätter upp en fin fototapet som visar stora fönster ut mot en vacker strand. Husen som skymtar utanför är vita och blå och tar den som vistas i rummet till Grekland en vacker sommardag. Bougainvillea lyser upp rummet och är en tavla i sig mot det blåa havet.

Ett annat scenario i källaren är en fototapet som tar besökarna till en italiensk restaurang där solen går ner över Medelhavet. Några italienskinspirerade möbler, en väldoftande pizza och en god dryck finns också. Det kanske du tycker är snyggaste tapeter.