Låt Viskan spabad få plats i din trädgård

26 juli 2021
patrick pettersson

Hur hade det varit om du haft ett härligt spabad i din trädgård? Är det något som du ofta saknar? Speciellt när du hör hur dina grannar plaskar och njuter av sitt spabad? Kanske har du redan den perfekta platsen där ett spabad hade passat som handen i handsken? 

Vid sidan om en yta där du kan vila ut i solstolar eller kanske till och med njuta i en egen bastu på tomten? Låter det lyxigt? Det är det. Men samtidigt är det billigare än du tror.

Om du väljer exempelvis ett Viskan spabad så kan du få härliga kvällar på vinterhalvåret, där ni njuter av värme och bubblor under stjärnorna, eller en plats där ni kan svalka av er under varma sommarkvällar. Kanske lockar det dig istället att skaffa en pool? Möjligen är det barnen som tjatar och du som undrar hur mycket och hur länge den kommer användas. Ett spabad är däremot något som du kan använda under hela året och hur länge du vill framöver.

 

Bambu och solstol vid sidan om spabadet

Vad sägs om en hörna med en utedusch, ett spabad, solstolar och bambu som mjukt täcker in och insynsskyddar? Det är ett val många gör, men också ett val som passar mycket bra. För eftersom du kan använda ditt spabad hela året så är det också trevligt att ha växtlighet som är städsegrön. Det vill säga växter som är gröna hela året runt. Och platsen för ditt spabad är viktigare än du tror, om du vill använda det så mycket som möjligt.

Oftast väljer man att placera spabadet nära huset, dit det är lätt att komma under hela året. Men det kan också vara trevligt att istället välja en undanskymd hörna där du får det lugn som du eftersträvade när du köpte ditt alldeles egna spabad.