LED downlights för alla rum

03 mars 2022
Jenny Olsson

editorial

LED-downlights är otroligt populära i dagens svenska hem och anledningarna till det är flera. Dels är de väldigt smidiga och stilrena samtidigt som de ger den perfekta belysningen. LED-downlights har många användningsområden och vanligt är att man placerar dem i taket i kök, vardagsrum, sovrum, badrum, ja de passar faktiskt i alla hemmets rum. Men det stoppar faktiskt inte där utan LED-downlights är perfekta att installera i och under köksskåp vilket gör att arbetsytorna blir perfekt upplysta av de infällda lamporna.

LED-downlights fungerar även utmärkt att installera utomhus och ger ett väldigt behagligt intryck när de installeras i t.ex uterummet eller garaget. En enorm fördel med att använda LED-lampor är att de förbrukar 80-90% mindre energi än de glödlampor och halogenlampor vilket gör din plånbok och miljön gladare. Tidigare fanns LED-lampor endast i kalla färger men idag har det utvecklats och nu kan man välja bland olika styrkor och temperaturer.

LED

Antal LED-downlights per rum?

Antalet downlights som krävs i ett rum bestäms av flera faktorer och då kan man ta i beaktning hur många fönster rummet har, hur högt det är i tak samt vad man ska använda rummet till. Oavsett faktorerna så brukar den allmänna rekommendationen vara att installera en downlight per meter för att få ett perfekt ljusflöde.

Hos LEDMegaStore finns det ett härligt utbud av LED-downlights att välja bland och de finns i olika styrkor och färger samt som dimbara så det finns lampor som passar alla ändamål i butiken. Kolla in sortimentet här https://ledmegastore.se/19218-downlights-led 

LEDMegaStore är den ledande butiken när det gäller alla typer av LED-lampor och man stoltserar med ett enormt lager på 150.000 produkter. Priserna är väldigt konkurrenskraftiga trots att det är produkter av högsta kvalitet som säljs. Så, om du är i behov av någon slags LED-produkt så är ledmegastore.se stället att besöka.