Manifestera dina drömmar med samtalsterapi i Västerås

07 oktober 2021
Mikael Barani

editorial

Det är dags att sluta drömma om ett bättre liv och faktiskt skapa en plan för hur drömmen ska bli verklighet. 
Ibland behöver man helt enkelt höra vad det är som kommer att ta en vidare för att faktiskt ta tag i det hela. Vi låter oss gärna tyngas ned av alla motargument som finns här i livet men oftast handlar det bara om bara en enda sak – sätt igång och gör något!

Närma dig ditt äkta jag

Visst har det såklart sina fördelar med att ägna sig åt samtalsterapi i Västerås för att bättre förstå sig själv. Ibland behöver vi ta det där första steget för att verkligen känna att vi är fria att ta oss vidare här i livet.
Samtidigt utesluter detta inte att du börjar ta mindre steg för att närma dig dina livsmål. 

Till att börja med måste du definiera dessa mål för dig själv. Fråga dig själv också om det faktiskt är dina egna drömmar som du bär på eller om det är någon annans. 

Redan i tidig ålder blir vi djupt impregnerade med andra människors förväntningar på oss. Inte blir det lättare av alla medier och gärna vill att vi ska bli goda konsumenter genom att känna oss osäkra och drömma om materiell lycka.

Det är med andra ord en strid värdig en hjälte att faktiskt finna sin egen vision här i livet. 
Oftast är det svårast i början, när man tyngs ned som mest av sitt förflutna. Hittar man dock kraft där, vilket som sagt kan kräva att man faktiskt går och pratar med någon om hur man mår, bygger man med tiden upp momentum.

Fortsätter du att trampa på och sätta den ena foten framför den andra kommer du snart att upptäcka hur långt du har kommit på din resa.

En dag börjar du kanske till och med inspirera andra till att göra samma resa.