Måttanpassade skjutdörrar för perfekt inredning

22 september 2021
william eriksson

Skjutdörrar till garderoben är inte bara eleganta och snygga. De gör att du kan möblera på ett helt annat sätt när du inte behöver ta hänsyn till dörrar som öppnas utåt. Skjutdörrar till en garderob eller walk-in closet är måttanpassade för att ha så bra funktion som möjligt i rummet.

Hela rummet ser renare och mer exklusivt ut när du förvara alla dina kläder bakom måttanpassade skjutdörrar. Istället för att se kläder, ser man en ren yta i spegelglas, eller i någon snygg färg som matchar rummet. Välj det som ger rätt stil åt ditt rum, och hämta gärna inspiration och råd från en duktig leverantör. 

Måttanpassningen gör att man utnyttjar ytan

Du utnyttjar platsen maximalt när du beställer måttanpassade skjutdörrar. Du kan beställa dem som du vill, och du får dem utförda enligt dina önskemål. De ska vara greppvänliga och gärna ha mjukstängning, men det viktigaste är att du trivs med dem och att de är estetiskt vackra hos dig.

Garderoben är ditt eget exklusiva modehus, och där förvarar du de plagg du känner dig snygg i. De hänger där och väntar på dig, tills du öppnar de måttanpassade skjutdörrarna och väljer dagens kläder. Bakom de eleganta dörrarna kan du hänga kläderna praktiskt färgsorterade, och när du stänger dörrarna är det en enhetlig, snygg yta utan stök. 

 

 

Den elegantaste lösningen väljer du själv

Har du snedtak och vill ha in garderoben på en sådan vägg är det inga problem. Tillverkaren rättar sig efter dina anvisningar. Har du golvvärme och inte vill skruva i golvet, fäster du exempelvis golvskenor med dubbelhäftande tejp.

En garderob eller walk-in closet med måttanpassade skjutdörrar är något av det bästa du kan ha i inredningsväg. Du kan ha massor av kläder, men de är förvarade på ett bra och hållbart sätt utan att synas när du har stängt dörrarna igen.