Med protetik i Stockholm är farfars tandproteser ett minne blott

21 februari 2022
patrick pettersson

Behöver du tandproteser? Men ja, vad kan man säga. Under åren så har tandproteser sett riktigt illa ut i olika medieformer, inte sant? Du vet den där sura gamla gubben som skrattar åt hemlösa barn så att hans löständer trillar ut? Eller i ‘The Simpsons’ där farfar Simpsons löständer är ett ständigt komiskt redskap i deras olika skämt? Hur många filmer har inte sådana karaktärer?

Detta kan ju få vem som helst som behöver tandproteser att tappa självförtroendet. Men du behöver inte tänka så längre. Faktum är att om du behöver tandproteser av någon anledning så ska det inte behöva se ut som att du har tandproteser, eller hur? Det är tecken på kvalitet om varken du eller någon i din omgivning märker att du är inne på din andra uppsättning av gaddar.

Du kan få både fasta och lösa proteser, och du kan ersätta hela tandrader eller enstaka tänder. De lösa kommer med konstgjort tandkött och du sköter dem enkelt själv. De fasta proteserna är marknadens starkaste zirkoniumkronor. De är så bra att du skulle kunna svära på att du snarare gjort en uppgradering än fått en ersättning av dina andra tänder. Och beroende på vad du är ute efter – estetik eller funktionalitet – så har du en rad olika zirkoniumkronor att välja bland.

 protetik stockholm

 

Utvecklingen har gått långt

Med protetik i Stockholm så får du reda på hur långt fram tekniken har gått. Du kommer aldrig mer behöva oroa dig för hur du kommer att se ut om olyckan är framme och du behöver tandproteser. Du kommer kunna ersätta dina tänder med smidiga, lösa proteser eller satsa på något mer beständigt, och det kommer bara vara du som vet att du har ersatt tänderna. Eller ska man kanske säga som det är? Ingen kommer märka att du har uppgraderat tänderna.