Spara in pengar med en Luft/Luft värmepump

29 mars 2022
patrick pettersson

editorial

Är du trött på de dyra kostnaderna som år efter år är lika höga? Vintertiden är vacker, men den är hemsk när det handlar om priser. Det är inte bara att man får snåla på värmen inomhus, trots att man har en grundvärme på 18 grader så får man en räkning på flera tusen. Galna priser kan man tycka. Men det finns ju faktiskt de som gör något åt det, så varför blir inte du en av dem? 

Att skaffa en värmepump är idag väldigt populärt att göra, det är stora möjligheter att spara pengar. Beroende på vilken värmepump man väljer, så kan man spara upp emot 70% på elkostnader. Det är helt galna priser och kommer göra att man ganska snabbt får igen pengarna för inköpet av värmepumpen. Det blir alltså en investering man gör för sin egen framtid där man har möjlighet att spara pengar.

 

Luft/Luft värmepump

 

En billigare investeringskostnad 

Vill man ha riktigt bra värme som ger mycket så är ju bergvärme att föredra. Däremot kostar det väldigt mycket mer. Om man istället köper en Luft/Luft värmepump så är inte själva inköpet lika dyrt. Trots det ger det väldigt mycket tillbaka. 

En Luft/Luft värmepump passar perfekt i huset som har en öppen planlösning. Detta så värmen sprider sig bättre från rum till rum. Placering i huset får du hjälp med av de som installerar den, så du kan få ut så mycket som möjligt av din investering. 

Beroende på var du bor i landet, kan du behöva en annan värmepump. En del klarar nämligen kyla mycket bättre än andra. Har du andra önskemål så som att den även ska kunna agera AC? Prata med företaget så hjälper de till att hitta rätt värmepump efter dina önskemål och var du bor i landet. Det är en av de bättre investeringarna man kan göra.