Stor näthängmatta som rymmer flera personer

21 juli 2020
Eva Olsson

En hängmatta i skuggan är perfekt under soliga och heta sommardagar, då man måste ta en siesta eller bara koppla av. Här är valmöjligheterna stora när det gäller var den ska placeras.

Antingen kan man köpa till en speciell ställning som är avsedd för hängmattor och de finns i olika utföranden. Eller också kan man helt enkelt binda upp hängmattan mellan två träd eller två kraftiga stolpar. Man kan även sätta fast den i två husväggar om man har byggnader på tomten som står tätt intill varandra eller under verandataket. Men med den speciella ställningen för just hängmattor är det enklare att flytta runt den där man för tillfället vill ha den.

Många föredrar också att ha en hängmatta inomhus, till exempel i något rum eller i källaren. En del använder den till och med att sova i och kan då fungera som gästsäng när man får vänner på besök. Hängmattan kan använda till så mycket, inte bara till att koppla av och sova i. Då den är mycket omtyckt bland barnen, är en hängmatta en perfekt present som de har nytta av lång tid framöver för både lek och vila.

Det finns en hel del hängmattor att välja bland på Tropical Hängmattor, både vad gäller utseende och färg. En typ av hängmatta är den i nät och som består av 100% nylon.

Den är handvävd och dessutom en bekväm näthängmatta som kan hänga i trädgården vilket väder det än är, därför är den perfekt utomhus. Näthängmattorna som är mexikanska, finns i flera storlekar och i de härligaste färger. Man kan välja en naturvit färg om man nu inte vill ha en med starka och klara färger. Här finns de från liten storlek som passar för 1-2 personer till den största som är XXXX-Large, där det finns plats för många att vistas i samtidigt.

https://hängmatta.se/shop/mexikansk-nathangmatta-1122p.html