Vuxenleksaker med flera användningsområden

20 april 2020
Cecilia Olsson
Vuxenleksaker med flera användningsområden

Vuxenleksaker är härliga saker som kan ge mycket njutning. Det kan dock vara lite svårt att välja bland alla olika modeller som finns. En sexleksak som faktiskt även kan användas för att mjuka upp spända och ömmande muskler är Magic Wand, det är med andra ord en väldigt funktionell produkt.

Magic Wand vibratorns mest populära uppgift är att fungera som en vibrerade sexleksak och de finns tre varianter; batteridrivna, uppladdningsbara och eldrivna. Vibrationerna som den ger ifrån sig är mycket kraftfulla för optimal erotisk stimulans. När den släpptes för första gången på 60-talet marknadsfördes den dock som en vibrator för ömma muskler i sportsammanhang. Men snart ökade den i popularitet även hos de som inte ägnade sig åt sportsliga aktiviteter. 

Orsaken till att den ger ifrån sig så starka vibrationer är just på grund av att den ska lyckas mjuka upp stela muskler och öka blodcirkulationen. Detta gör också att den kan stimulera intima delar med en intensitet som man inte hittar i speciellt många andra produkter på marknaden.

Sedan 60-talet har Magic Wand vibratorn såklart utvecklats och det har kommit flera modeller från olika producenter, men kraften och formen är fortfarande den samma. De eldrivna vibratorerna har fördelen att de kan ge extra kraftfulla vibrationer. De batteridrivna och uppladdningsbara är bra på grund av att man inte behöver ha ett eluttag i närheten och många av dem är vattentäta, men de är istället inte lika kraftfulla som de eldrivna. Det finns även många tillbehör som man kan komplettera sin Magic Wand vibrator med för att kunna njuta ännu mer.

Hos Meandme kan man läsa om de bästa Magic Wand vibratorerna på marknaden, som till exempel Sinful Deluxe Magic Wand som är en av de kraftigaste vibratorerna på marknaden. Den ger mycket intensiv stimulering och kan utan problem framkalla ett pärlband av orgasmer.